Houten jaloezieën

De houten jaloezieën 50mm worden naar uw wensen op maat gemaakt. De houten jaloezieën 50mm hebben een stoere uitstraling vanwege de 50mm brede lamellen. Daarnaast oogt de houten jaloezie 50mm rustig vanwege de lamelafstand en laat deze veel licht door. De houten jaloezieën van Shuttermontage.nl zijn verkrijgbaar in 3 houtsoorten: Basswood, Abachi en Abachi Exclusive.


Wat zijn de verschillen tussen deze houtsoorten?

 

Basswood houten jaloezieën 50mm

De Basswood houten jaloezieën van Shuttermontage omschrijven wij ook als de moderne collectie. Vanwege de lichte en egale houtstructuur zijn de houten lamellen goed te behandelen en te verven. Hierdoor kunnen wij deze houten jaloezieën in de populaire kleurtinten van dit moment leveren. De Basswood jaloezieën zijn verkrijgbaar in wit, creme, ivoor, taupe, lichtgrijs, antraciet en zwart. Daarnaast zijn de sierkoof en onderlijst van de Basswood houten jaloezieën strak afgewerkt.

 

 

 

Abachi houten jaloezieën 50mm

De Abachi houten jaloezieën van Shuttermontage noemen wij de traditionele collectie. Abachi is een lichte houtsoort die zich kenmerkt door zijn houtstructuur. Deze houtstructuur komt dan ook terug in de lamel. De Abachi houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in houttinten zoals Pecan, Kersen, Rosehout, Mahonie, Kastanje, Walnoot, Wenge, Beuken, Jatoba en verschillende Eikentinten. Naast deze houttinten bieden wij ook nog wit, crème en olijf. De onderlijst en de houten sierkoof van de Abachi houten jaloezieën zijn klassieker afgewerkt ten opzichte van de Basswood houten jaloezieën.

 

 

 

Abachi Exclusive houten jaloezieën 50mm

De houten jaloezieën 50mm Abachi Exclusive kenmerken zicht door zijn stoere en robuuste uitstraling. Deze Abachi houtsoort heeft een hele grove nerfstructuur die de jaloezieën duidelijk onderscheiden van de rest. De Abachi Exclusive collectie is gespoten in moderne en warme tinten en in combinatie met de grove nerfstructuur geeft dit een prachtig effect. De Abachi Exclusive collectie is verkrijgbaar in de volgende kleuren: wit, witgrijs, naturel, lichtgrijs, grijs, antraciet en wenge. De onderlijst en sierkoof zijn afgewerkt met een klein randje die de nadruk nog meer leggen op de exclusieve houtsoort.

 

 

Ladderband of ladderkoord?
Standaard is uw houten jaloezie voorzien van een ladderkoord. Dit is het koord tussen uw lamellen dat de lamellen uit elkaar houdt. U kunt de houten jaloezieën 50mm een stoerder karakter geven door middel van een ladderband. Een bijkomend voordeel hierbij is dat er geen licht meer door de ponsgaatjes in de lamellen komt. Een ladderband is een 25 mm brede decoratieve stof die in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Hiermee personaliseert u de houten jaloezie volledig. Daarbij kunt u voor dezelfde kleur kiezen als uw lamellen, of u kunt een contrasterend effect creëren door een andere kleur te kiezen.